Het begin van een nieuw tijdperk

De nieuwe Mazda3

Mazda3

Ontdek de nieuwe Mazda3. Beschikbaar in twee koetswerktypes, elk met een eigen, bijzondere persoonlijkheid, namelijk de sportieve Hatchback en de gestroomlijnde, elegante Sedan. Samen met onze nieuwste Skyactiv motoren en technologieën is dit het begin van een nieuw tijdperk voor Mazda.

EEN AUTO DIE U NIET ONBEROERD LAAT, ZELFS NOG VOOR U ACHTER HET STUUR ZIT.

Twee persoonlijkheden: twee bijzondere stijlen en ervaringen. De krachtige, aantrekkelijke look van de hatchback laat uw hart sneller slaan in afwachting van de spannende avonturen die u zeker zult beleven achter het stuur van deze auto. De strakke, frisse vormgeving van de sedan zorgt daarentegen voor een stijlvolle elegantie en een rustige, verfijnde uitstraling. 

Mazda3 Hatchback

SPORTIEVE EN AANTREKKELIJKE HATCHBACK

De nieuwe Mazda3 Hatchback maakt gebruik van ons vakmanschap en geëvolueerde KODO-Soul of Motion-design. Hij zal zeker niet onopgemerkt voorbijrijden dankzij zijn krachtige, verleidelijke présence en erg sportieve look.

Mazda3 Sedan

GESTROOMLIJNDE EN ELEGANTE SEDAN

Onze ontwerpers en ingenieurs hebben tijd noch moeite gespaard om een Sedan te ontwikkelen die over de hele lijn, zowel buiten als binnen, elegantie en verfijning uitstraalt. De Mazda3 is een klassevolle verschijning die liefhebbers van gesofisticeerde kwaliteit ongetwijfeld zal weten te bekoren.

bron: mazda.be